Üdvözöljük a Praktika Tűzvédelmi Kft. tulajdonát képező okostűzvédelelem weboldalán!

Az okostuzvedelem.hu oldal kizárólag végfelhasználó cégek és intézményeknek készült.
Feltétlen szem előtt kell tartani a kiadások minimalizálását, mely nem csak a készülékek vételárára vonatkozik, hanem azok csökkentett gondozásának karbantartására is! Cégünk „okosító innovációval” látja el Önöket a tűzvédelem terén. 
 
Szlogenünk:

OKOSSÁG- GAZDASÁGOSSÁG- SZAKMAISÁG- MINŐSÉG!

1975- óta foglalkozunk tűzvédelemmel. A tulajdonos, Hencsik József 2010-ig vezette a céget a becsületességet, szakmaiságot, minőséget, pontosságot és alkalmazottaival a szociális érzékenységet maximálisan szem előtt tartva. 
2010-ben vette át fia, Hencsik Gábor a cég vezetését. A folyamatos, mindenre kiterjedő reformoknak köszönhetően már két nagy múltú, külföldi tűzvédelmi eszközöket gyártó cég vezérképviselete lett Magyarországon.
Évek során bizonyította az édesapjától átvett szemléletének nyereségét.

 Az okostűzvédelem honlapján megosztott okosító videók, képek és jogszabályok, állásfoglalások segítségére lesznek az Intézmények és Cégek működésében.

Kizárólagos forgalmazója  vagyunk Magyarországon  a közel 100 éves múlttal rendelkező lengyelországi Bezalin tűzvédelmi eszközöket gyártó cégnek, akik elsősorban kiváló minőségű tűzoltó tömlőket és tartozékokat gyártanak.

Az Ogniochron vállalatnak mi vagyunk az egyetlen magyarországi  hivatalos márka-szervize. Ezt a tanúsítványt egy auditot követően kaptunk meg, ahol a delegáció nemcsak a műhelyünk felszereltségét, hanem a szervizelők szakmai tudását és a javításokhoz felhasznált alkatrészek készleten tartását is figyelembe vette.